Охлобистін є персоною нон-грата в Лондоні через підтримку окупантів Донецька

12:21, 04.12.2018
Охлобистін є персоною нон-грата в Лондоні через підтримку окупантів Донецька

Іван Охлобистін "відмазується" гомофобством від співпраці з терористами "ДНР".

"Громадянина ДНР" Івана Охлобистіна не пустили до Великобританії на фестиваль російського кіно, де серед стрічок була робота російського актора "Тимчасові труднощі".

Іван Охлобистін вважає, що таке рішення продиктоване геополітикою, інформує телеканал АТR.

"Я не знаю, чесно кажучи, для мене ця ситуація в новинку в силу геополітичних змін. Тому я намагаюся не вникати, існую в колі моїх колег, професіоналів, і мені цього досить", - прокоментував Іван Охлобистін.

Представник актора-пропагандиста Максим Брусніцин вважає, що Івана Охлобистіна не пустили до Британії не через допомогу терористам, а через гомофобію.

"Так як Іван свого часу висловлювався про геїв, вони попросили організаторів, щоб не збуджувати їх толерантності, щоб Іван утримався від відвідин", - заявив він.

При цьому максим Брусніцин переконує, що "українські активісти" - народний депутат України Антон Геращенко та його звернення до влади Британії щодо діяльності Івана Охлобистіна - не мають жодного стосунку до ситуації.

Нагадаємо, Іван Охлобистін перебуває у "Чистилищі" сайту "Миротворець" за посібництво терористам на Донбасі, у 2016 році він отримав "паспорт "ДНР". Він фігурує в переліку осіб, яким заборонено в’їзд до України, а фільми із цією особою не дозволяють транслювати в нашій країні.