Садовий відкинув можливості об’єднання на президентських виборах із Гриценком та Вакарчуком

14:43, 11.12.2018
Садовий відкинув можливості об’єднання на президентських виборах із Гриценком та Вакарчуком

Андрій Садовий не хоче блокуватися на президентських виборах, але пропонує це зробити на парламентських (фото: Андрій Садовий / Facebook)

Міський голова Львова Андрій Садовий відкинува можливість об’єднання з іншими потенційними кандидатами на прийдешніх виборах Президента.

Про це повідомляє 24 канал.

"Президентська кампанія починається в січні 2019 року. Ми всі розуміємо, що кампанії часто ламають всі рейтинги. Тому я налаштований йти і перемагати. Президент України повинен бути один", - сказав Андрій Садовий.

Водночас він закликав об’єднатися демократичним силам перед парламентськими виборами.

Він розповів, що питання об'єднання до виборів в Раду обговорювалося і з Анатолієм Гриценком, і зі Святославом Вакарчуком, і з "ДемАльянсом".

"Вважаю, що повинна бути створена велика і потужна команда, яка повинна перемагати на парламентських виборах і брати більшість в Раді", - зазначив Андрій Садовий.

Нагадаємо, лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко закликав до об'єднання інших потенційних кандидатів Святослава Вакарчука, Андрія Садовоого, Романа Безсмертного, Миколу Катеринчука, Миколу Томенка, партію "Сила людей".

Водночас, Анатолій Гриценко представив керівника свого передвиборчого штабу народного депутата Віктора Чумака.