Сержант Володимир Турчин з Жовкви помер від кульових поранень у Бахмуті (фото)

15:01, 12.07.2017
Сержант Володимир Турчин з Жовкви помер від кульових поранень у Бахмуті (фото)

Сержант Володимир Турчин назавжди лищився 27-річним.

Житель міста Жовква, 27-річний сержант Володимир Турчин помер від несумісних із життям вогнепальних поранень у лікарні міста Бахмут Донецької області в середу близько 8:30.

 

За кілька годин до цього, захисника України було поранено на позиціях ЗСУ в районі селища Зайцеве поблизу окупованого Донецька. Але лікарям не вдалося його врятувати.

 

Прізвище воїна повідомив депутат Жовківської міської ради Ігор Муравський на своїй сторінці у Facebook.

 

"Сьогодні Жовква втратила свого сина і захисника Турчина Володимира Богдановича.  12.07.2017 року, близько 05.10 з боку російсько-терористичних військ було здійснено обстріл по позиціях із застосуванням БМП-1, стрілецької зброї. Під час зміни вогневої позиції та переміщення в укриття було поранено сержанта Турчина Володимира Богдановича, який виконував бойове завдання", - написав пан Муравський. 

 

                                   Володимир Турчин з бойовими побратимами. 

 

За словами депутата, сержант Турчин перебував у бронежилеті та кевларовому шоломі. Важко пораненому сержанту одразу надали першу медичну допомогу.

 

"Військовослужбовець доставлений до 65-го мобільного шпиталю в/ч пп В2102, де приблизно о 8:30 хв. від отриманих поранень помер", - написав Муравський.

 

 

Він також зазначив, що загиблий військовослужбовець, 1990 року народження, служив за контрактом, був призваний 31 травня 2015 року Жовківським райвійськкоматом  Львівської області.   

 

Раніше прес-центр штабу АТО повідомив, що український воїн, поранений у Зайцевому, помер від численних вогнепальних поранень у лікарні міста Бахмут. Утім, прізвище полеглого бійця, штаб АТО традиційно не повідомив.