Депутат Києво-Святошинського району тягав за вухо блогера-школяра через пости у Facebook (відео)

12:09, 14.07.2017
Депутат Києво-Святошинського району тягав за вухо блогера-школяра через пости у Facebook (відео)

Момент, коли Олександр Паламарчук підняв зі стільця за вухо Сергія Чагарова, камери не зафіксували (скріншот відео)

Депутат Києво-Святошинського району Олександр Паламарчук, який перебуває в Блоці Петра Порошенка, підняв руку на 16-річного Сергія Чагарова за те, що хлопець займався розслідуванням діяльності депутата та публікував свої висновки у Facebook.

Під час засідання Гатненської сільради Олександр Паламарчук підійшов підійшов до блогера, який сидів на стільці, взяв його за вухо і почав погрожувати.

"На засіданні сесії Гатненської сільської ради на мене підняв руку депутат райради від БПП Паламарчук Олександр. Його не влаштував мій критичний допис про його поїздки закордон з громадянкою Російської Федерації під час війни України та Росії", - коментує ситуацію Сергій Чагаров, який висвітлює земельні дерибани в Гатному.

Олександр Паламарчук звинуватив хлопця в тому, що він не має права ображати його дружину, бо вона працює, а хлопець прогулює школу.

"Ти чума прищава", - звертався він до хлопця.

На відео, що опублікувало видання "Гатне.Інфо" серед загального шуму чутно ще одну фразу Паламарчука, яку він сказав блогеру:

"За свободу слова тобі зуби виб'ють, я тобі чесно кажу".

Таку заяву Паламарчук зробив після того, як похвалився, що купував в АТО каски та бронежилети, а бабусям допомагає не заради піару.

Після скандального засідання потерпілий від рук Паламарчука Сергій Чагаров викликав поліцію, але копи відмовилися приймати у нього заяву... оскільки він неповнолітній, інформує видання "Без табу".