Едуард Басурін вигадав чергового розіп'ятого хлопчика: раба, принесеного в жертву Перуну (відео)

09:23, 17.07.2017
Едуард Басурін вигадав чергового розіп'ятого хлопчика: раба, принесеного в жертву Перуну (відео)

Едуард Басурін вразив соцмережі фейком про Перуна

Едуард Басурін, який озвучує "військові зведення" терористів "ДНР", повідомив черговий фейк про "розіп'ятого хлопчика", який розсмішив користувачів соцмереж.

Цього разу, практично до 3-ї річниці фейку про "розіп'ятого в Слов'янську хлопчика", пропагандисти окупантів перейшли на історії про жертвопринесення військовополонених рабів.

"ДНРівська" пропаганда в особі Басуріна розповіла "про чергові звірства радикалів".

Під приціл пропагандистів потрапила 57-ма мотопіхотна бригада, сформована із батальйонів територіальної оборони.

"12 липня цього року група військовослужбовців 57-ї мотопіхотної бригади, що раніше входила до націоналістичного руху "Правий сектор", сповідуючи слов'янське язичництво, відзначаючи древнєслов'янське свято "Вибір жертви Перуну", в одній із лісових зон населеного пункту Первомайське поблизу Авдіївки, побудували святилище язичницькому богу Перуну і принесли на ньому в жертву раніше вважавшогося зниклим безвісти Прохарчука Євгенія Вікторовича 1979 року народження", - із серйозним обличчям повідомив Едуард Басурін.

Після цього він повідомив, що згідно зі старослов'янськими канонами проведення даного свята супроводжується жертвопринесенням рабів із захоплених у полон ворогів.




У соцмережах уже висміюють заяву Басуріна.

"А-а-а-а-а-а-а-а-а. Новий виток дибілізму!!! Перун, язичники і кровава жертва... Відчуваю, скоро ми дізнаємося про канібалізм в ЗСУ. Дайте Басуріну таблетку... або принесіть його в жертву Ярилі, це невиліковно", - прокоментував Костянтин Машовець.

В комерях до новини користувачі висувать різні ідеї щодо такої заяви.





"Басурін: сьогодні обстріляли Донецьк блискавками такі військові злочинці як Зевс, Перун... сміх сміхом. але скоро і таке "споживати" будуть", - коментує в Twitter заяву про жертвопринесення користувач із ніком Люфт Ганза.