У Києві затримали сутенерів за примушування до проституції 15-річної (фото)

14:30, 19.07.2017
У Києві затримали сутенерів за примушування до проституції 15-річної (фото)

Одна із затриманих сутенерок з вулиці Миколи Закревського. (Фото патрульної поліції Києва)

Патрульні врятували 15-річну дівчинку від знущань трьох дорослих сутенерів з квартири у багатоповерхівці по вулиці Миколи Закревського у Києві у вівторок близько 17:00.

 

Про це повідомляє Патрульна поліція України у Facebook  в середу.

 

Про те, що дівчинка благає про допомогу поліції повідомив перехожий, який під час прогулянки з донькою побачив, що хтось кидає їм папірці з вікна на восьмому поверсі. У записках дитина просила допомогти їй.

 

«Інспектори патрульної поліції негайно піднялись на восьмий поверх. Дитина із вказаної квартири могла говорити з патрульними лише крізь двері, адже не могла їх відчинити», - йдеться у повідомленні.

 

Дівчинка розповіла поліції: «Мені неповних 16 років, я з Житомирської області. 13 липня приїхала до Києва працювати нянею - оголошення знайшла в одній із соцмереж. Тут мене зустріли двоє жінок, привели до цієї квартири. Згодом сюди прийшов ще якийсь чоловік. Вони втрьох били мене, примушували пити алкоголь, тягали за волосся й залякували. Щовечора возили до чоловіків та примушували займатись проституцією. Відібрали всі речі. Змусили по телефону брехати матері, що я знайшла роботу і в мене все гаразд».

 

                                                   Затриманий сутенер. 

 

Дівчина понад усе боялась, що господарі квартири скоро знову повернуться. Тому поліція негайно визволили її з квартири і заспокоїли.

 

«Вона виглядала геть переляканою, на тілі були синці», - пригадують патрульні. Втім, врятована сказала, що вже почувається краще й не потребує медичної допомоги.

 

На місце події прибула слідчо-оперативна група, якій передали дитину.

 

На місце події прибула слідчо-оперативна група, якій передали дитину.

 

 

Патрульна поліція також оприлюднила фото трьох підозрюваних – двох жінок і чоловіка, яких згодом вдалось затримати.

 

Триває слідство.