У Києві п'яний полковник розвідки ГУР Міноборони влаштував стрілянину (відео)

14:47, 19.07.2017
У Києві п'яний полковник розвідки ГУР Міноборони влаштував стрілянину (відео)

Олександр Конотопенко, хоч і звільнився із Міноборони, посвідчення не здав

П'яний полковник Головного управління розвідки Міністерства оборони Олександр Конотопенко влаштував нічну стрілянину на Оболоні в Києві.

"На лінію 102 надійшов виклик про те, що у дворі житлового будинку, на Оболоні (Тимошенко, 7,) п'яний чоловік, який приїхав на автомобілі #Toyota, д.н.з. AA9200AP, розпочав стрілянину із пістолета у невідомому напрямку", - повідомляє "Київ оперативний".

Правоохоронці, які прибули на виклик, побачили чоловіка із пістолетом в руках.

"Як тільки "герой" побачив копів - викинув зброю, сів в автівку та здійснив спробу втечі. Затримали. Після пред'явлення посвідчення полковника Міністерства Оборони "парішать па-братскі" не вийшло і пан Конотопенко Олександр Васильович вирішив помірятися силою із співробітниками Патрульної поліції України", - зазначають у Facebook.

Чоловік опинився безпомічним, але балакучим, тому проводив "розмови" із поліцією до світанку.

Конотопенко представлятися відмовився, але вимагав позвонити "Славіку Самойленку".

"Я в АТО був", "Я не розвідник, я на пенсії", "Яке ти мав право залазити в мою машину", "Я тебе порву на шматки", - говорив чоловік поліцейським.

Закінчилося тим, що Конотопенко вдарив поліцейського, що проводив зйомку. Після цього його скрутили та вчергове надягли кайданки.

Увага, у відео багато нецензурної лексики!




Варто відзначити, що це вже не перший епізод із Олександром Конотопенком, який перебував напідпитку.

28 серпня 2016 року він влаштував ДТП поблизу Києва. Тоді із травмами до лікарні потрапили двоє осіб із авто, яке на позашляховику протараник Конотопенко.

Міністерство оборони України вже "відхрестилося" від такого співробітника.

"Затриманий у Києві працівниками правоохоронних органів громадянин Конотопенко О.В. проходив службу у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України. Навесні 2017 року він був звільнений з військової служби", - ідеться в повідомленні.

Військові заявляють, що влаштували перевірку через те, що в Олександра Конотопенка так і залишилося посвідчення полковника  ГУР Міноборони.