У Києві пройшла перша репетиція параду до Дня Незалежності (фото, відео)

18:27, 01.08.2017
У Києві пройшла перша репетиція параду до Дня Незалежності (фото, відео)

Нацгвардійці засвідчили під час репетиції, що є одними з кращих на плацу. (Фото Нацгвардії України)

Перше спільне тренування Національної гвардії та інших силових структур України до військового параду до Дня Незалежності України відбулося на території авіаційного заводу ім. Антонова в місті Києві у вівторок.

 

Про це повідомляє на офіційному сайті Нацгвардії України.

 

«Цьогоріч гвардію представляють курсанти Національної Академії НГУ, батальйон почесної варти військової частини 3030 та об’єднаний оркестр Київського гарнізону», - йдеться у повідомленні.

 

 

У Нацгвардії заначають, що під керівництвом досвідчених офіцерів парадний розрахунок гвардії проходить щоденну стройову підготовку, і, як результат, підрозділи гвардії є одними з кращих.

 

 

Генерал-майор Олег Гарчу подякував усім гвардійцям за відповідальне і старанне ставлення до заходу.

 

 

«Кожен із Вас показує, що він працює над собою і на ім’я Національної гвардії на 100 відсотків. Ваш вишкіл є стандартом для інших, але нам не треба зупинятися на досягнутому, від нас чекають бездоганного показу, то зробимо це», - закликав бійців генерал-майор.

 

 

В НГУ зауважують, що «попереду ще декілька тижнів до проходження головною вулицею країни».

 

«Всі хлопці, як один, налаштовані на подальше тренування і готові приємно здивувати своєю майстерністю та міццю», - йдеться у повідомленні.

 

Як повідомляла «УМ», у Києві на День Незалежності пройде військовий парад. Міністр оборони Полторак стверджує, що він буде проведений "по-іншому", ніж паради попередніх років. Зокрема, за участі підрозділів окремих країн-членів НАТО.

 

Крім того, в рамках святкування Дня Незалежності, окремо від параду, буде проведена презентація сучасної зброї, яка була розроблена за останні три роки.