Через росіян в Одесі солдат в формі не пустили в ресторан Cellini

12:40, 10.08.2017
Через росіян в Одесі солдат в формі не пустили в ресторан Cellini

Ресторан Cellini не спромігся прокоментувати скандал із відвідувачами у військовій формі (Cellini Restaurant)

В ресторан Cellini в центрі Одеси не пустили учасників АТО, які прийшли у військовій формі, бо вони можуть налякати клієнтів, що приїхали із Росії.

Про це у Facebook повідомила волонтерка Наталія Пранжу.

"Вже вдруге заходимо туди (ресторан Cellini - ред.) з хлопцями в формі, це не просто "ряджені хлопчики", це офіцери Сил спецоперацій (учасники АТО) і другий раз криві погляди і прохання не лякати відвідувачів, так все правильно прочитали не лякати, даний текст з своїх уст видає адміністратор ресторану Едуард", - відзначає пані Наталія.

За її словами, відвідувачами, яких може злякати військво форма, є громадяни Російської Федерації.

"У зв'язку з вищевикладеним я, як засновниця ГО "Консультативна рада по дотриманню законодавства" ініціюють перевірку даного закладу усіма можливими офіційними органами, почнемо з прокуратури області та ГУНП", відзначила Наталія Пранжу.

Вона також опублікувала скріншоти інформації про ресторан Cellini, відповідно до якої заклад харчування для побудови літньої тераси спиляв дерева на вулиці.







Леонід Матюхін, екс-речник штабу АТО, відповів на коментарі користувачів, які чомусь вважають, що військові не можуть ходити до ресторанів.



Представники ресторану на сторінці у Facebook скандал так і не прокоментували.