У Полтаві стріляли на пляжі: один загиблий, двоє поранених (фото, відео)

07:40, 11.08.2017
У Полтаві стріляли на пляжі: один загиблий, двоє поранених (фото, відео)

На місці кривавої перестрілки на пляжі "Дублянщина" у Полтаві.

Один чолоік загинув, ще двох – чоловіка і дитину поранено під час стрілянини на пляжі "Дублянщина", що на березі річка Ворскла у Полтаві в четвер ввечері.

 

Про це повідомляють місцеві ЗМІ і соцмережі в ніч на п’ятницю.

 

"Очевидці повідомляють, що між відпочивальниками виникла сварка. Спочатку в хід пішли травматичні пістолети, потім карабін "Сайга". У результаті важкі поранення отримали чоловік і дитина", - повідомляє місцеве видання "Полтавщина".

 

Згодом поліція підтвердила, що в результаті перестрілки загинув чоловік, а дитина отримала поранення з дробовика.

 

 

Як повідомила прес-служба Полтавського облуправління поліції, за попередньою інформацією, чоловік, що здійснив смертельний постріл, орендував ділянку на пляжі і тримав магазин. До нього з іншої частини пляжу підійшов чоловік, виникла сварка. Після неї один з учасників конфлікту пішов, але незабаром повернувся з озброєною підмогою. У чоловіків були травматичні пістолети.

 

 

«У ході нового конфлікту 21-річний господар магазину вистрілив з дробовика в груди кривдникові, який незабаром після поранення помер. Крім того, в результаті пострілу поранення отримала дитина 2010 року народження, у яку потрапив дріб», - повідомляють правоохоронці.

 

Після цього один з учасників перестрілки втік. За даними правоохоронців, чоловік поїхав на автомобілі ВАЗ-2108 — в місті оголошений план «Перехоплення».

 

Ще одного учасника сутички було затримано одразу.

 

Вранці у п'ятницю стало відомо, що стрілка-втікача затримала поліція.