У Корсунь-Шевченківському закатали в асфальт дерева (фото)

09:26, 12.08.2017
У Корсунь-Шевченківському закатали в асфальт дерева (фото)

У Корсуні з’явилася недолуга велодоріжка, для якої корені дерев повністю вкрили асфальтом (Galina Dobrovolska)

На Черкащині у місті Корсунь-Шевченківський винайшли новий метод асфальтування. Тут закатали у асфальт дерева.

Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook місцева журналістка Галина Добровольська і в підтвердження сказаного виставила відповідні фото.

«Дерева –під асфальт! А дійсно, навіщо їх кореням дихати і пити дощову вологу? Ці фото мені щойно надіслав обурений корсунець Олександр Дворковий, як доказ недалекості горе-проектантів чи виконавців, бо хтозна, кого в цьому винним призначать замовники», – написала вона обурено.



Як з’ясувалося, у Корсуні в асфальт закатали дерева під час поточного ремонту вулиці Чорновола. Там робили велодоріжку.

«Життя - суцільний біль. Терпляче чекаю затребуваних з міськради кошторисів, бо термін, який закон дає їм на відповідь, ще не збіг... Але мені так боляче разом з цими деревами», – зізнається пані Галина.

Пост Галини Добровольської викликав масу емоцій у жителів міста.

Люди дивуються, такий ремонт – це цивілізація, чи деградація? І саркастично закликають Європу: « Учіться у нашої сільради, як треба робити велодоріжки!».



А ще пишуть про те, що традиція ремонтувати дороги за принципом «тяп-ляп» й далі квітне буйним цвітом. Мовляв, головне для ремонтників «швидше б освоїти кошти, а що там далі, до того нікому немає діла». І поки чиновники не будуть відповідати за от такі "добрі справи", переконані, толку не буде. Тож закликають до жорсткого громадського контролю за усім, що відбувається навколо.

А тим часом, сила народного гніву та розголосу, підсумовує Галина Добровольська, дала результат.

За її словами, на корсунську велодоріжку, на якій у асфальт закатали дерева, «привезли роботягу i вiн один, бiдний, розколупує ломiком той асфальт».

Коли у чоловіка люди запитали, чому так вийшло, він відповів: «А чорт його знає! Може, нiч, може, спєшка!"