Командир БМП Денис Глова загинув під час обстрілу Авдіївки (фото)

22:11, 22.08.2017
Командир БМП Денис Глова загинув під час обстрілу Авдіївки (фото)

Денис Глова назавжди лишився 28-річним.

Командир бойової машини (БМП) 3-го механізованого батальйону 72-ї бригади Денис Глова загинув під час ворожого мінометного обстрілу позиції ЗСУ в промзоні міста Авдіївка у понеділок ввечері.

 

Про це повідомляє 72 гвардійська ОМБР на своїй сторінці у Facebook  у вівторок.

 

«Вчора загинув наш побратим, командир бойової машини піхоти Денис Ігорович Глова. Під час мінометного обстрілу наших позицій ворогом він отримав тяжке поранення, несумісне з життям», - йдеться у повідомленні.

 

Денис народився 22 липня 1989 року у місті Фастів на Київщині. Відслужив за мобілізацією, і наприкінці березня 2017-го повернувся в бригаду на контракт. Тривалий час захищав Україну у Волноваському районі.

 

 

«Не міг полишити напризволяще своїх побратимів! Завжди був там, де небезпечно; завжди готовий прийти товаришам на допомогу», - додають у бригаді.

 

 

У Дениса залишилася мама, в якої він був єдиною дитиною.

 

У свою чергу Фастівська міськрада повідомила на своїй офіційній сторінці у Facebook, що заходи, приурочені Дню Незалежності України, намічені на 24 серпня – скасовуються у зв’язку з жалобою по загиблому земляку, якого саме в цей день проведуть в останню путь.

 

«Виконком Фастівської міської ради з глибоким сумом сповіщає про трагічну загибель у зоні проведення антитерористичної операції нашого земляка Глови Дениса Ігоревича і висловлює співчуття родині та близьким Героя з приводу тяжкої, непоправної втрати», - йдеться у повідомленні мерії.