Муженко обіцяє керівництву Росії Гаазький трибунал за злочини проти України

21:11, 11.09.2017

Начальник Генштабу ЗСУ Віктор Муженко назвав нові справи Слідчого комітету Росії проти військогового керівництва України "промивкою мізків" і прогнозує, що російмьке керівництво буде притягнуте до кримінальної відповідальності за військові злочини проти України Гаазьким трибуналом.

 

Про це Муженко написав у Facebook  в понеділок.

 

"Судячи з новин "слєдствєнного комітєта" Росії навчання "Запад - 2017" супроводжуються черговою промивкою мізків "русскоязичному населенію". Ми захищаємо свою Батьківщину! А російське керівництво, яке веде війну проти Українського народу, точно чекає Гаага", - зазначив генерал армії Муженко.

 

Тим самим начальник Генштабу ЗСУ відреагував на повідомлення Слідчого комітету Росії про порушення 20 кримінальних справ щодо міністра оборони Степана Полторака, його заступників, а також начальника Генштабу ЗСУ Віктора Муженка, командирів бригад ЗСУ.

 

Росіяни інкримінують військовому керівництву України «застосування заборонених засобів і методів ведення війни і геноцид проти російськомовного населення на Донбасі» і планують оголосити їх у розшук.