Під Житомиром забили лося, який потрапив у ДТП

18:34, 15.09.2017
Під Житомиром забили лося, який потрапив у ДТП

Лось після аварії не міг рухатися (Державна екологічна інспекція в Житомирській області)

Біля села Левків Житомирського району під колеса автомобіля марки Dodge моделі Ram Van потрапив лось, який отримав травми дуже важкі травми, тому ветеринари вирішили його умертвити.

Дика тварина раптово вибігла з лісу, водій транспортного засобу їхав повільно, але все ж таки не встиг уникнути зіткнення, від удару тварину відкинуло в сторону. Всі хто знаходився в автомобілі не постраждали, авто лише зазнало механічних пошкоджень.

Про аварію за участі лося повідомляє Державна екологічна інспекція в Житомирській області.

На місце події працювали працівники ГУНП в Житомирській області, Державної екологічної інспекції у Житомирській області, лісової охорони ДП "Житомирське ЛГ" та працівники ветеринарної медицини.

Від удару лось був травмований і не міг самостійно пересуватись. За висновком спеціаліста-ветеринара із зазначеними пошкодженнями травмована тварина в подальшому не могла існувати в природніх умовах і не підлягала лікуванню, тому було прийнято рішення умертвити її.

Враховуючи те, що в громадянина який збив дану тварину умислу на знищення не було, тому притягуватись до відповідальності не буде.