У Донецьку підірвали так званого «міністра» на прізвисько «Ташкент»

11:23, 23.09.2017
У Донецьку підірвали так званого «міністра» на прізвисько «Ташкент»

Сепаратист Олександр Тимофєєв "Ташкент".

Щонайменше два вибухи пролунало в окупованому Донецьку на проспекті Миру в суботу вранці. Одним в вибухів підірвано Lexus в якому їхав самопроголошений «міністр доходів і зборів» терористичної ДНР Олександр Тимофєєв на прізвисько «Ташкент».  

 

Сепаратист перебуває у критичному стані.

 

Про це повідомляють російські ЗМІ і інформресурси сепаратистів ДНР у суботу.

 

Місце події оточили "силовики" ОРДО. Бойовики поки що не коментують вибухи.

 

«Де було закладено вибуховий пристрій, ми не знаємо. З міністром щойно розмовляла, він живий здоровий», - заявила представниця "Міндоходів" ДНР.

 

Крім того, як передають "Новости Донбасса", один з ватажків сепаратистів Павло Губарєв також заявив, що Тимофєєв доставлений у важкому стані в лікарню.

 

Він додав, що було здійснено спрямований вибух МОН-90.

 

Внаслідок другого вибуху підірвано ще одне авто, але хто у ньому перебував і кому воно належало наразі невідомо. За неофіційними даними бойовиків, другий замах скоєно на "співака і військового кореспондента" Володимира Пшеничного, який зараз перебуває під охороною.

 

Пізніше бойовики заявили, що внаслідок вибухів постраждало 8 людей в центрі Донецька і підтвердили, що "Ташкент" перебуває у важкому стані. . 

 

Зазначимо, що терорист Тимофєєв «Ташкент» належить до найближчого оточення ватажка терорисичної ДНР Олександра Захарченка. Але останнім часом в середовищі сепаратистів почали розповсюджуватися чутки про те, що Тимофєєв нібито хоче усунути Захарченка на «посаді».