Голову правління «Київобленерго» грабіжники до смерті забили у власному будинку під Києвом

13:20, 25.09.2017
Голову правління «Київобленерго» грабіжники до смерті забили у власному будинку під Києвом

Іван Поливяний керував "Київобленерго" із 2015 року (Українська правда)

Голову правління «Київобленерго» грабіжники до смерті забили у власному будинку в Білогородці під Києвом.

"24 вересня, близько 20-ї години, у селі Білогородка Києво-Святошинського району невідомі особи напали на будинок голови правління ПрАТ «Київобленерго». Зловмисники нанесли тілесні ушкодження господарю і його дружині. Від отриманих травм чоловік помер", - ідеться в повідомленні Національної поліції Київської області.

Правоохоронці відзначають, що грабіжники не хотіли вбивати господаря будинку, а хотіли лише залякати його, щоб він відав своє майно.

"В даний час вже встановлено, що група невідомих осіб проникла через паркан у двір будинку потерпілого. Зловмисники напали на господаря, затягли в будинок, де зв’язали чоловіка і його дружину", — інформують в прес-служби поліції Київської області.

Зазначається, що нападники почали бити подружжя, вимагаючи, щоб їм показали сейф.

Не отримавши інформації, зловмисники взяли близько 15 тисяч гривень, які знайшли, зняли з жінки золотий перстень, а господаря перетягнули в іншу кімнату, де його вже мертвого і знайшла поліція.

Дружина загиблого після втечі грабіжників змогла звільнитися та викликати поліцейських.




В поліції не називають ім’я загиблого, але на сайті "Київобленерго" значиться, що голова правління - Іван Поливяний. 

Компанія опублікувала некролог загиблому та висловлює співчуття родині.

"Світла пам'ять. Вчора, трагічно загинув Голова Правління ПрАТ «Київобленерго» Іван Олексійович Поливяний. З глибоким болем колектив Товариства зустрів звістку про смерть людини, яку поважали за мудрість та щирість, професіоналізм і відповідальність", - зазначають в компанії про свого керівника.