Прикордонники Дмитро Деде та Сергій Гувір загинули від підриву фугаса на Луганщині

17:15, 29.09.2017
Прикордонники Дмитро Деде та Сергій Гувір загинули від підриву фугаса на Луганщині

Сергій Гувір та Дмитро Деде підірвалися на "розтяжці" біля кордону з Росією (Державна прикордонна служба України)

Прикордонники - старший прапорщик Дмитро Деде та старшина Сергій Гувір загинули неподалік населеного пункту Ільїнка Луганської області, що за 1 км від кордону з Росією 28 вересня.

Про загибель під час несення служби прикордонників повідомляє Державна прикордонна служба України.

"Вчора в Луганській області трагічно загинули 2 військовослужбовці Держприкордонслужби, які проходили службу у відділі прикордонної служби "Станично-Луганське". Прикордонники підірвались на невідомому вибуховому пристрої під час несення служби неподалік населеного пункту Ільїнка, що за 1 км від кордону з Росією. Від отриманих поранень військовослужбовці загинули на місці". - ідеться в повідомленні.

На місці їх загибелі знайшли залишки фугасної "розтяжки": залишки детонатору та міни.

Чоловіки були родом із Одеської області. В районі проведення АТО службу несли з осені минулого року, а до цього обіймали посади в підрозділах Південного регіонального управління прикордонного відомства.




У Сергія Гувіра вдома залишилася вагітна дружина та батьки. 24-річний чоловік був родом із з села Крутоярівка Білгород-Дністровського району Одеської області.




Старший прапорщик Дмитро Деде народився у селі Єлизаветівка Тарутинського району на Одещині. Він - батько сина та доньки, яких він виховував разом із дружиною.