У Золотоноші вітчим забив кулаками півторарічну дівчинку за розкидані речі

11:00, 04.10.2017
У Золотоноші вітчим забив кулаками півторарічну дівчинку за розкидані речі

Вітчим-вбивця у свої 20 років уже потрапляв за грати через побиття (ілюстрація із соцмереж)

У Золотоноші в ніч із 2-го на 3-е жовтня від кулаків вітчима померла півторарічна дівчинка Мирослава. У неї діагностували смертельну травму органів черевної порожнини та ушкодження тупим предметом – такий висновок медичної експертизи.

Про це повідомляє «Черкаський край».

Ігор та Каріна жили в цивільному шлюбі. Йому – 20, їй – 18. Ще неповнолітньою вона народила першу дитину від іншого чоловіка, а теперішній співмешканець, з її слів, турбувався про дівчинку, навіть називав її донькою. Вони планували й спільну дитину, молода жінка нині вагітна.

Того злополучного вечора Ігор повернувся з роботи близько 19-ої години. А о 23-й, приспавши дитину, Каріна пішла до подруг погуляти. Співмешканець її провів, а коли повернувся додому, застав дівчинку в сльозах, Мирослава прокинулася та розкидала по кімнаті речі.

Тож, раніше судимий «тато», вдарив крихітку в живіт, мовляв, покарав за те, що голосно плакала й вередувала. Після того пробував її заспокоїти, навіть цукерку пропонував, а коли зрозумів, що в дитини не прослуховується пульс, намагався надавати допомогу, а потім викликав швидку допомогу. Загорнувши дитя в свою куртку, побіг роздягнутий назустріч швидкій. Та медики зареєстрували смерть дитини о 2.15 години ночі, про що повідомили в поліцію. Описані обставини з’ясували працівники Золотоніського відділу поліції.

Вітчима-вбивцю затримано, йому оголошено про підозру, подію кваліфіковано за ст. 115,ч.2, п.2 (умисне вбивство малолітньої дитини) Кримінального кодексу України. Йому загрожує позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.