У черкаському парку, без усіляких дозволів, окопується церква московського патріархату

11:20, 23.10.2017
У черкаському парку, без усіляких дозволів, окопується церква московського патріархату

Будівельники поводять себе зухвало і кажуть, що "у них вже все вирішено"

У Черкасах керівництво комунального підприємства «Дирекція парків» б’є на сполох, бо в парку Хіміків окопується московська церква, не маючи на це ніяких дозволів. Про це на нараді у міські раді заявив директор цього комунального підприємства Володимир Стойко, повідомляє «Інфоміст».
 
За його словами, захоплення території з боку УПЦ МП почалось у понеділок – за викликом поліція це зафіксувала і зупинила будівництво.
 
«У середу прибув їхній представник. Інформація така: ми будуємо підземний туалет, дайте нам час до п’ятниці, ми все закопаємо, зверху буде клумба, ніхто нічого не помітить. Нібито дозвіл на це їм дала міська влада. Я кажу: вибачте, такого бути просто не може. Це парк, природо-заповідний фонд», – обурюється Володимир Стойко.
 
Але, уточнює, вже у п’ятницю зранку будівництво продовжилося.
 
Директор «Дирекції парків» зазначає, що викликали всіх, кого можна. Поки служби їхали, робітники вкопали два бетонних блока і провжили будівництво.
 
«Причому поведінка зухвала: мовляв, у нас усе вирішено. Дійшло до того, що я був змушений спускатись у яму, щоб не дати можливість встановлювати верхній блок і закопати все це», – обурюєтья керівник підприємства. – На туалет це ніяк не схоже. Законний спосіб з їхнього боку – це демонтаж і приведення території у першочерговий стан», – наголошує пан Стойко.
 
До речі, у парку Хіміків, який не дуже великий за своєю територією,  вже є один скандальний туалет, на будівництво якого було витрачено 1 мільйон гривень.