У Києві двох малюків мати покинула на дві доби самих у квартирі

17:45, 24.10.2017
У Києві двох малюків мати покинула на дві доби самих у квартирі

Поліцейські врятували дітей у Києві (Патрульна поліція)

На березняках у Києві завдяки небайдужим сусідам поліція врятувала 4-річного хлопчика Микиту та 2-річну дівчинку Вікторію, яку близько 2 днів тому мати замкнула самих у квартирі.

Про це повідомляє Поліція Києва.

"Виклик про дітей, які плачуть у замкненій квартирі й кличуть на допомогу, надійшов інспекторам близько 15-ї години. За вказаною адресою, на вулицю Амвросія Бучми, негайно прибули декілька екіпажів патрульних. Під дверима помешкання вже зібралися занепокоєні сусіди", - ідеться в повідомленні.

За день до цього, 23 жовтня, сусідів не занепокоїв плач дітей, але потім вони звернули увагу, що Микита кликав маму.

"Одна з жінок розповіла про те, що малі діти замкнені самі в квартирі вже другу добу. Вони й вчора плакали, але сусіди не звернули на це уваги, адже це діти, різне буває. Однак сьогодні сусіди почули, як хлопчик за дверима кликав маму. Стало зрозуміло, що малі там зовсім самі, тож одразу викликали патрульних", - зазначають в поліції.

На відео порятунку дітей помітно, що поліцейські просять дітей відійти від дверей, які ламають за допомогою інструментів.

Коли патрульні зайшли в квартиру, хлопчик не плакав та сказав, що вдома нікого немає.

Наразі в поліції не повідомляють, чи вдалося знайти матір, яка на 2 дні залишила маленьких дітей самих у квартирі.




Нагадаємо, 6 грудня 2016 року стало відомо, що горе-матір Владислава Подчапко на 9 днів залишила у квартирі в Києві без нагляду 1-річного сина та 2-річну доньку. Повернувшись додому в ніч на 6 грудня жінка виявила хлопчика мертвим, а дівчинку – у непритомному стані. У лютому 2017 року поліція повідомляла, що Владислава Подчапко, яка розважалася зі знайомим, доки діти вмирали від вичлаження та голоду, наразі звинувачується в умисному вбивстві.

Тоді повідомлялося, що сусіди чули плач дітей, але поліцію не викликали.