У Харкові затримали групу молодиків після стрілянини з балкона (відео)

16:43, 26.10.2017
У Харкові затримали групу молодиків після стрілянини з балкона (відео)

Молодик не вперше хизується зброєю у соцмережах.

Хлопець в компанії друзів влаштував стрілянину з пістолета з балкона багатоповерхового будинку в Харкові. На щастя, ніхто з перехожих не постраждав.

 

Відеозапис цієї жахливої "розваги" молодик виклав у соцмережу.

 

Відео викликало обурення користувачів, утім, молодик у коментарях відповів нецензурною лайкою.

 

Вирахувати хулігана правоохоронцям допомогли журналісти.

 

Як повідомила речник управління Нацполіції Харківщини Олена Баранник, у четвер о 12:20 до Київського райвідділку поліції Харкова надійшла заява про стрілянину. Окрім того, під час моніторингу соцмереж поліція знайшла відео цієї витівки.

 

За словами пані Баранник, за цим фактом вже порушено кримінальну справу за ч.4 ст. 296 ККУ (хуліганство із застосування вогнепальної зброї).

 

Поліція також вирахувала місцезнаходження чотирьох молодиків, один з яких стріляв, та за адресою цього помешкання виїхала слідчо-оперативна група.

 

"Був проведений поквартирний обхід багатоповерхівки, де це сталося, і таким чином було вирахувано квартиру, де і знайшли цих чотирьох молодих людей", - розповіла вона.

 

І додала, що зараз оперативники вилучають речові докази і доставляють порушників до відділу поліції.

 

За твердженням Олени Баранник, наразі рано казати, що стрілянина відбувалася саме з пістолета, оскільки поки що ця зброя кваліфікується як "предмет, схожий на пістолет". Він направлений на експертизу.

 

Речник поліції наголосила, що за такі "розваги" молоді люди можуть отримати від 3 до 7 років тюрми.

 

Як повідомляє харківське видання "Город Х", стрілянину влаштували по вулиці Пушкінська, 54 в Київському районі Харкова.

 

За його даними, цей молодик не перший раз викладає фото-, відеоматеріали, на яких він зображений зі зброєю. Наприклад, 10 жовтня він опублікував фотографію з пістолетом під одним з деканатів Харківського національного університету ім. Каразіна.