У Києві наїхала на пасажирів маршрутка: 2 загиблих (фото)

14:25, 04.11.2017
У Києві наїхала на пасажирів маршрутка: 2 загиблих (фото)

Закривавлена маршрутка на вулиці Героїв Дніпра на столичній Оболоні.

Маршрутне таксі №464 проїхало по пасажирах, коли ті виходили з тролейбуса на зупинці громадського транспорту на вулиці Героїв Дніпра в Києві у суботу. Двоє пасажирів – чоловік і жінка загинули.

 

Про це повідомляють Вартові.Еспресо.

 

"У столиці на вулиці Героїв Дніпра біля зупинки громадського транспорту сталася аварія за участю маршрутки №464. На зупинку громадського транспорту прибув тролейбус, який зупинився в другому ряду для висадки пасажирів. З нього вже почали виходити люди, коли в цей же час маршрутка заїжджала до першого ряду та збила двох людей", - йдеться у повідомленні.

 

Зазначається, що в результаті жінка померла на місці, а чоловіка в тяжкому стані забрала швидка, третьому потерпілому надали допомогу на місці та відпустили.

 

 

На місці працює слідчо-оперативна група, яка встановлює всі обставини інциденту.

 

 

Згодом стало відомо, що поранений чоловік помер у кареті швидкої допомоги дорогою до лікарні.

 

У свою чергу, в поліції Києва уточнили, що в результаті наїзду маршрутки загинуло подружжя.

 

"Автопригода сталася неподалік від станції "Героїв Дніпра". Під колеса маршрутного таксі потрапили жінка і чоловік, 1952 та 1953 років народження. З’ясувалося, що це – подружжя, місцеві жителі. У результаті наїзду жінка загинула на місці автопригоди, а чоловік помер у кареті "швидкої" дорогою до лікарні", - йдеться у повідомленні поліції.

 

На місці працюють патрульні поліцейські. Для встановлення всіх обставин ДТП виїхала спеціалізована група слідчого управління.

 

Подія зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

 

Усіх водіїв - як маршрутки, так і тролейбуса доставили до нарколога для здачі аналізів, аби з’ясувати, чи перебували вони у стані спʼяніння.