У Києві перевірять усіх перевізників після загибелі пішоходів

16:38, 04.11.2017
У Києві перевірять усіх перевізників після загибелі пішоходів

Трагедія на маршруті № 464 призвела до перевірки усіх перевізників Києва.

Мер Києва Віталій Кличко доручив перевірити усіх перевізників столиці через загибель двох пішоходів після наїзду маршрутки на столичній Оболоні у суботу.

 

Про це повідомила прес-служба Київської міської держадміністрації.

 

"Я доручив перевірити наявність ліцензій у всіх приватних перевізників, маршрутки яких працюють в Києві, та технічний стан цих транспортних засобів. А також - наскільки умовам ліцензій відповідають умови роботи водіїв, їх професійний стаж, контроль стану здоров‘я водіїв, які виїжджають на маршрути і перевозять пасажирів", - зазначив Віталій Кличко.

 

За його словами, трагедія на Героїв Дніпра вимагає від влади жорстких дій: «Ми не можемо наражати пасажирів на небезпеку, і ті перевізники, які не дотримуються стандартів роботи, підуть з ринку перевезень».

 

Також міський голова Києва доручив перевірити стандарти роботи та технічний стан комунальних маршруток.

 

Раніше київська поліція повідомила, що в суботу в Києві на проспекті Героїв Сталінграда, біля метро "Героїв Дніпра" маршрутка насмерть збила чоловіка та жінку.

 

Як повідомляла «УМ», під колеса маршрутного таксі потрапило подружжя: жінка і чоловік, 1952 та 1953 років народження. Жінка від отриманих травм померла на місці, а чоловік - у автомобілі швидкої допомоги дорогою до лікарні.