Аварія у Харкові: арештовано другого водія Геннадія Дронова (фото)

09:20, 09.11.2017
Аварія у Харкові: арештовано другого водія Геннадія Дронова (фото)

Геннадій Дронов у Київському райсуді Харкова.

Київський районний суд Харкова ухвалив рішення взяти під варту терміном на 2 місяці водія Volkswagen Touareg Геннадія Дронова без можливості внесення застави.

 

Про це оголосила слідча суддя Наталія Єфіменко у середу ввечері.

 

"Геннадій Дронов (водій Volkswagen Touareg, який став другим обвинуваченим прокуратурою в катастрофічному ДТП в Харкові 18.10.17г.) Рішенням Київського районного суду м.Харкова був узятий під варту терміном на 2 місяці", - написав із зали суду користувач Facebook Вахтанг Гахеладзе.

 

У суді обрали Дронову цей запобіжний захід, бо вважають, що Дронов може тиснути на свідків або втекти за межу України.

 

 

Пан Гахеладзе зазначив, що Дронов не визнає себе винним у жахливій аварії.

 

Як повідомляла «УМ», 6 листопада правоохоронці повідомили про підозру водієві позашляховика Volkswagen Touareg Геннадію Дронову, який є одним з учасників дорожньо-транспортної пригоди в Харкові, що призвела до загибелі 6 і госпіталізації 5 пішоходів.

 

Увечері 18 жовтня в Харкові автомобіль Lexus, який їхав на червоне світло і від зіткнення з Volkswagen Touareg вилетів на тротуар та перекинувся. Внаслідок ДТП загинули 5 осіб, ще 6 отримали поранення різного ступеню тяжкості. Пізніше у лікарні померла ще одна постраждала в аварії.

 

За кермом Lexus перебувала 20-річна жінка, донька харківського бізнесмена Олена Зайцева. Її уже тричі штрафували за проїзд на червоне світло і перевищення швидкості.

 

Аналіз показав присутність у сечі Зайцевої опіатів у момент скоєння ДТП.

 

20 жовтня суд ухвалив рішення арештувати Зайцеву на два місяці без права внесення застави.

 

Пізніше в поліції повідомили, що статус водія Volkswagen Touareg Геннадія Дронова, який фігурує у провадженні як свідок, може бути змінений.