У Немирові під час бійки зарізали ветерана АТО Олександра Райбедюка (відео)

15:05, 10.11.2017
У Немирові під час бійки зарізали ветерана АТО Олександра Райбедюка (відео)

Олександр Райбедюк загинув під час бійки в Немирові (скріншот відео)

У Немирові 9 листопада смертельно поранили ветерана АТО Олександра Райбедюка після сварки двох компаній в кафе.

Про загибель чоловіка повідомив начальник Немирівського відділу поліції ГУ Нацполіції у Вінницькій області Олександр Король.

"Загиблому нанесли один удар в область ключиці справа, ніж дістав легені", – сказав він.

За словами начальника райвідділу поліції, атовець мешкав у селі Вища Кропивна Немирівського району, а той, хто наносив удар — в селі Остапківці.

Після скоєння злочину зловмисник втік. Зараз проводяться розшукові дії.

Виконуючий обов’язки старости Вищої Кропивни, що входить до Ситковецької об'єднаної громади, Володимир Мельник повідомив, що загиблий - ветеран АТО, він демобілізувався минулого року.

"Сашко пішов працювати на тік, зійшовся з жінкою, півроку тому народилась дитина. Тепер малесенький син залишився без батька", - зітхає Володимир Мельник.

За його словами, загиблий односелець на ім’я Олександр був одним із оборонці Авдіївської промзони.

"Там дуже заплутана історія. Кажуть, що ще одного підрізали, зараз він в реанімації. Знаю, що в кафе "Юність" у Немирові відпочивали дві компанії АТОвців. Між ними були якійсь непорозуміння. Частина АТОвців вже розійшлась, а Сашко поїхав на підтримку побратимів. Був тверезий, а ось як вийшло", – зазначає староста.

За повідомленями Facebook-спільноти dtp.kiev.ua, загиблий - 1990 року народження, його прізвище - Райбедюк. У пості опублікували фото чоловіка.



"У вчиненні даного злочину обґрунтовано підозрюється Фищенко 1992 р.н., військовослужбовець за контрактом в/ч А 2167 м. Біла Церква Київської області, житель с. Остапківці Немирівського району, який під час бійки наніс Райбедюку один удар ножем в спину, внаслідок чого спричинив тілесні ушкодження від яких останній помер", - ідеться в повідомленні.

Володимир Мельник повідомив, що загиблого в бійці учасників та ветеранів АТО односельця поховають у рідному селі Вища Кропивна 11 листопада.

Чоловік був із багатодітної родини, адже його мати сама виховувала трьох дітей після трагічної загибелі батька від численних укусів бджіл на пасіці.

Очевидці опублікували в мережі відео з місця подій, на якому помітно, що на тротуарі лежить дві людини: чоловік, який лежить нерухомо, хоча його голову піднімають двоє чоловіків, та білява жінка, яку безрезультатно намагається привести до тями жінка в темному одязі.

Біля людей на землі помітні калюжі крові.

(Увага, відео містить шокуючі кадри та нецензурну лексику)