Ветеран батальйону «Донбас» Петро Салама затриманий за вбивство родичів кума Януковича

14:03, 15.02.2018
Ветеран батальйону «Донбас» Петро Салама затриманий за вбивство родичів кума Януковича

Петро Салама підозрюється у потрійному вбивстві (Семен Семенченко / Facebook)

Ветеран батальйону "Донбас" Петро Салама затриманий за підозрою у вбивстві близьких родичів Валерія Шири – кума екс-президента України Віктора Януковича.

Про це повідомляють у соцмережах.

"Вночі заарештували "Водилу" Петра Саламу. За версією Донецької поліції вiн ножем "вирізав" цілу сім'ю у Великій Новоселівці", - повідомив народний депутат та екс-командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко.

Він зазначив, що у 2014 році Петро Салама пішов добровольцем на фронт, а пізніше став волонтером та допомагав продуктами під час "блокади торгівлі з окупантами", яку організував Семен Семенченко.

Інформацію про затримання Петра Салами підтверджує на своїй сторінці у Facebook повідомила глава ГО "Об'єднання дружин і матерів бійців учасників АТО" у Харкові Олена Вовк. Серед іншого, вона опублікувала скріншот повідомлення про затримання від доньки Петра Салами Марії.




"За версією слідства, Салама Петро Абель-Ализ міг скоїти вбивство родини Дігтяренків, виступаючи при цьому як безпосередній виконавець вбивства або особа, яка доставила (нерозбірливо) до будинку родини Дігтяренків чи вказала на них", - ідеться в ухвалі суду щодо арешту Петра Салами.

Нагадаємо, у грудні 2017 року стало відомо про те, що кум колишнього президента Віктора Януковича Валерій Шира втратив доньку, зятя та онука, яких зарізали ножем у власному будинку в райцентрі Велика Новосілка Донецької області.