Морпіх Олександр Гречук загинув від осколкових поранень

17:30, 17.02.2018
Морпіх Олександр Гречук загинув від осколкових поранень

Олександр Гречук - морський піхотинець із Дніпра (Саша Гречук / Facebook)

Старший матрос 503-го батальйону морської піхоти Олександр Гречук з позивним «Якут» загинув від множинних осколкових поранень 15 лютого.

Про це повідомляє волонтер Святослав Смук.

"Олександр Гречук – 13.04.1979 р.н., с. Степове (Дніпропетровщина). Боєць 503-го окремого батальйону морської піхоти 36-ї ОБрМП, позивний "Якут". Загинув під ворожим обстрілом 15 лютого на Приазовському напрямку. Вічна пам’ять…", - написав він.



Під час служби у Збройних силах, влітку 2017 року Олександр Гречук одружився. На цереморію у РАЦСі зібралися тоді побратими, щоб привітати молодят.



"З сумом та слізьми на очах прочув тяжку звістку про смерть хороброго морпіха, товариша, побратима мого онука - Олександра Гречука. Україна та твій Дніпро схиляє голову та прапори перед тобою! Глибоке співчуття твоїй родині!!! Ми говоримо: "Ніякого прощення московській орді та їх найманцям!!! Вас проклинаємо, та ваш рід! Людська та Божа кара буде на ваших, ваших дітей та онуків головах!!!", - прокоментував  Петро Черевик повідомлення про загибель Олександра Гречука на неофіційній сторінці 36-ї бригади морської піхоти у Facebook.



"Я серед чорних Беретів", - написав під цим фото Олександр Гречук.