Обвинувачуваний у вбивстві журналіста Крисін був облитий зеленкою в лікарні (відео)

15:41, 26.02.2018
Обвинувачуваний у вбивстві журналіста Крисін був облитий зеленкою в лікарні (відео)

Юрій Крисін облитий зеленкою в лікарні (скріншот відео)

Юрія Крисіна, підозрюваного у співучасті в убивстві журналіста В’ячеслава Веремія під час Євромайдану, облили зеленкою в палаті Інституту серця.

Як повідомив журналіст "Громадського ТБ" Богдан Кутєпов під час прямого ефіру з лікарні, про перебування Юрія Крисіна в дитячому відділенні вад серця стало відомо від ветерана АТО і учасника Майдану, який і помітив з Крисіна у лікарні.

Варто відзначити, що Юрій Крисін 23 лютого пропустив засідання суду ще однієї справи, заведеної проти нього.


Активісти Національного корпусу та С14 принесли у лікарню кульки й мандаринки, засіб від щурів із чорною стрічкою з написом "Вічна пам’ять".

Коли вони зайшли в палату до Юрія Крисіна, один із учасників акції вилив на чоловіка зеленку.

"Прийшли привітати. Тяжкохворій людині ліки принесли", - прокоментували візит активісти.



Юрій Крисін заявив, що перебуває в лікарні на обстеженні та наголосив, що у В'ячеслава Веремія не стріляв.



"Крисін вирішив сховатись від суду у дитячьому відділені Центру серця Тодурова. Він дуже везучий, для хворих дітей черга на пів року. А от для Крисіна завідувач відділеня зробила виключення. Провідали Крисіна. Він аж позеленів і відразу одужав", - прокоментував ситуацію Віталій Кузьменко, активіст Євромайдану, який постраждав під час звірств "Беркута" 30 листопада 2013 року.

Близько 14:15 до відділення прибула поліція.

Наступне засідання апеляційного суду щодо вироку Юрію Крисіну щодо вбивства та побиття журналіста, за яким він отримав 4 роки умовного терміну, відбудеться 1 березня.