В Ужгороді арештовано двох підозрюваних у підриві спілки угорців (фото)

18:06, 06.03.2018
В Ужгороді арештовано двох підозрюваних у підриві спілки угорців (фото)

Ужгородський суд обирає міру запобіжного заходу одному з підривників.

Ужгородський міськрайонний суд обрав запобіжні заходи для двох підозрюваних у підриві Товариства угорської культури в Ужгороді, який було скоєно в ніч на 27 лютого.

 

Про це повідомляє Mukachevo.net  у вівторок.

 

Одному з учасників підриву офісу спілки угорців, громадянину України Білобородьку, суд постановив обрати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою протягом 60 діб без призначення застави. В ході судового засідання стало відомо, що підозрюваний є кадровим військовим і брав участь в АТО.

 

 

Другому підозрюваному суд обрав такий же запобіжний захід - 60 діб під вартою без можливості внесення застави.

 

 

Як повідомляла «УМ», кримінальне провадження щодо підриву офісу Товариства угорської культури в Ужгороді 27 лютого перекваліфіковано на теракт.

 

Національна поліція розкрила два напади на будівлю Товариства угорської культури в Ужгороді. За даними слідства, 27 лютого на підвіконня будівлі було встановлено та підірвано саморобний вибуховий пристрій. За підозрою у підриві затримано трьох українців, одного – в Черкасах, двох – у Кропивницькому.

 

Тоді як 4 лютого зловмисники кинули пляшку із запальною сумішшю у вікно будівлі. За підозрою у цьому підпалі Агентство внутрішньої безпеки Польщі затримало двох поляків.