У Миколаєві п’яничка скинула свого 9-місячного сина в річку, щоб помститися чоловіку

14:43, 27.03.2018
У Миколаєві п’яничка скинула свого 9-місячного сина в річку, щоб помститися чоловіку

Жінка, яка викинула сина в річку, у відділку поліції (МВС України)

У Миколаєві п6яна жінка скинула із мосту в річку свого 9-місячного сина. Родичі жінки розповіли, що вона неодноразово погрожувала чоловікові викинути дитину із вікна чи з мосту.

Дитину врятували за декілька хвилин завдяки тому, що вона була одягнута в зимовий комбінезон, а поліцейським допомогли місцеві рибалки.

"Рятували дев’ятимісячне немовля з крижаної води і патрульні, і медики, і громадяни, і працівники ДСНС. Горе-матір поліцейські затримали та доставили до відділку", - ідеться в повідомленні МВС України.

Подія, яку правоохоронці кваліфікували як замах на вбивство малолітнього, сталася 26 березня близько 21:00.

"Люди почули, як жінка несамовито кричить, що кинула у річку з моста свою дитину. Екіпаж патрульних прибув за лічені хвилини. Немовля не встигло потонути, врятував зимовий комбінезон, але течією його віднесло від місця падіння. ... Побачив дитину лейтенант поліції Андрій Білоус", - зазначається в повідомленні правоохоронців.

Допомагали патрульним місцеві рибалки, які були на човновій станції. Вони швидко спустили човен на воду, допливли до дитинки, дістали із крижаної води та передали поліцейському, який кинувся у річку, аби швидше загорнути маленького у свою службову куртку.

На дитину вже чекали медики, які забрали дитинку до лікарні зі значним переохолодженням.

"Зі слів родички зловмисниці встановлено, що раніше жінка неодноразово висловлювала наміри викинути свою дитину або з вікна багатоповерхівки, або ж із мосту. Сьогодні, посварившись зі своїм чоловіком та будучі у нетверезому стані, горе-матір здійснила свої наміри", - інформують у прес-службі МВС.