На Запоріжжі п’яні озброєні грабіжники переслідували шкільний автобус

16:40, 03.04.2018
На Запоріжжі п’яні озброєні грабіжники переслідували шкільний автобус

Поліцейські затримали чоловіків, які ганялися за автобусом зі школярами (Широківська об'єднана територіальна громада)

Поблизу села Малишівка Широківської ОТГ на Запоріжжі п’яні озброєні грабіжники переслідували шкільний автобус, у якому їхали 13 дітей, 2 вчителя і мама однієї дитини.

Про це повідомляє Широківська об'єднана територіальна громада.

Близько 7:30 ранку діти, які очікували на зупинці на шкільний автобус помітили, як чоловіки намагаються зламати замок на місцевому магазині. Дітей чоловіки теж помітили.

Згодом до місця подій під’їхав шкільний автобус, діти сіли в нього, а чоловіки на автівці почали його переслідувати.

"Невідомі в авто намагались зупинити автобус, демонструючи з вікна предмет, схожий на пістолет. Але водій автобуса не зупинився, і на одному з поворотів зміг відірватись від переслідувачів, - розповідають очевидці", - ідеться в повідомленні Широківської ОТГ.

Дівчинка-пасажирка автобуса змогла викликати поліцейських та повідомила їм номер автівки переслідувачів. Їх спіймали правоохоронці.

"За кілька годин поліцейські знайшли схоже за описом авто на виїзді з Широкого, а двох його пасажирів затримали. ... У салоні машини було знайдено предмет, схожий на пістолет, а самі чоловіки, за словами очевидців затримання, перебували у стані алкогольного сп'яніння", - зазначається у повідомленні.