В Одесі батько посадив на ланцюг 27-річну доньку (фото)

21:00, 11.04.2018
В Одесі батько посадив на ланцюг 27-річну доньку (фото)

Поліцейські Одеси, отримавши сигнал про те, що мешканка одного з приватних будинків міста просить про допомогу, проникли через вікно до оселі, де виявили прикуту ланцюгом до стіни молоду жінку.

 

Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Одеси у середу.

 

"Отримавши інформацію про те, що у приватному будинку кричить, благаючи про допомогу, жінка, правоохоронці прибули на місце виклику. У помешканні виявили жінку, прикуту ланцюгом за шию до стіни. Оскільки існувала загроза життю та здоров’ю людини, поліцейські проникли через вікно до приміщення і спільно з рятувальниками ДСНС звільнили від ланцюга заручницю", - зазначили в поліції.

 

27-річну потерпілу передали медикам. На місце події також викликали слідчих для з’ясування усіх обставин.

 

Наразі слідчі здійснюють першочергові заходи щодо встановлення та затримання особи, причетної до скоєння даного злочину, додала прес-секретар Патрульної поліції Одеси Алла Марченко.

 

 

За неофіційними даними джерел у Малиновському райвідділі поліції Одеси, за вчинення правопорушення, що полягає у незаконному позбавленні волі повнолітньої дочки, притягується до відповідальності її батько.

 

За попередніми даними, він нібито намагався в такий протиправний спосіб запобігти зловживанню дочкою алкоголем, коли був відсутній в оселі.