У Херсоні вбили бізнесмена Ігоря Пащенка (фото)

08:32, 25.04.2018
У Херсоні вбили бізнесмена Ігоря Пащенка (фото)

Криміналісти на місці вбивства бізнесмена Ігоря Пащенка. (Фото поліції Херсонської області)

Кілер розстріляв чоловіка і іншого поранив у Дніпровському районі Херсона пізно ввечері у вівторок, 24 квітня.

 

Про це повідомляють відділ комунікації поліції Херсона та місцеві ЗМІ у середу.

 

Місцеве видання "Мост" з посиланням на джерело у поліції інформує, що загиблий - відомий у місті бізнесмен Ігор Пащенко, а поранений - його охоронець.

 

«О 19:25 в "Єдиний центр 102" поліції Херсонщини зателефонував житель обласного центру. Чоловік розповів, що 5 хвилин тому невідомий чоловік здійснив кілька пострілів у 49-річного сусіда заявника та його знайомого. В результаті події один чоловік від отриманих вогнепальних поранень загинув на місці події, другого постраждалого доставили до лікарні», - повідомили правоохоронці.

 

 

На місце події негайно виїхали екіпажі патрульної поліції та слідчо-оперативна група Дніпровського відділення поліції.

 

 

За попередніми даними, невідомий злочинець кілька разів вистрілив із пістолета, після чого втік. У місті ввели поліцейський оперативний план Сирена.

 

Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство". Проводяться першочергові слідчо-оперативні заходи.

 

Зазначимо, що колишній мер Херсона Володимир Сальдо, якого заарештовували у Домініканській республіці за підозрою у скоєнні викрадення, звинувачував брата Пащенка Дениса у власному викраденні.

 

Після цього частина об'єктів, які фактично належали Сальдо, були переоформлені на Ігоря Пащенка. Нещодавно колишній мер повернув собі один з таких об'єктів і нібито силовим шляхом захопив його. Пащенко намагався повернути актив через суд і стверджував, що купив об'єкт у Сальдо законно.