Під Широкиним втік до бойовиків боєць ЗСУ

11:37, 03.05.2018
Під Широкиним втік до бойовиків боєць ЗСУ

Зрадник втік з позицій ЗСУ біля Широкиного під час обстрілу.

Зниклий на приморському напрямку український військовий самостійно залишив бойову позицію і перетнув лінію зіткнення через борги в декілька десятків тисяч гривень поблизу селища Широкине Донецької області в середу.

 

Про це повідомляє прес-центр Об'єднаних сил в четвер.

 

"Скориставшись обстрілом сусіднього взводного опорного пункту російсько-терористичними військами, (військовослужбовець – ред.) зник з поля зору товаришів та перетнув лінію зіткнення", - йдеться у повідомлені.

 

У прес-центрі з посиланням на розвідку зазначають, що "спецслужби російсько-терористичних військ у даний час проводять "підготовку" та примушують даного військовослужбовця до публічного інтерв’ю, з метою дискредитації Об’єднаних сил та бригади морської піхоти".

 

Як повідомляла «УМ», напередодні, 2 травня у прес-центрі Об'єднаних сил повідомляли, що в районі населеного пункту Широкине після завершення обстрілу бойовиків виявили відсутність одного військовослужбовця Об’єднаних сил.

 

Командування Об’єднаних сил наголошує на незворотності покарання для зрадників.

 

І додає: «Об'єднані сили виконують бойові завдання лише у відповідності до законодавства України та норм Міжнародного гуманітарного права».