Поблизу Авдіївки ліквідували терориста-«комбрига» Мамая із Північної Осетії

12:15, 18.05.2018
Поблизу Авдіївки ліквідували терориста-«комбрига» Мамая із Північної Осетії

Олег Мамієв на прізвисько «Мамай» (фото із соцмереж)

Олег Мамієв на прізвисько «Мамай», який приїхав воювати на боці терористів із російської Північної Осетії, був ліквідований у ході бойових дій неподалік «промзони» міста Авдіївка Ясинуватського району на Донеччині.

Про це повідомив його подільник, терорист Захар Прілєпін, підтверджують російські ЗМІ.

"Тільки що на Промці загинув командир легендарної "Пятнашки" Олег Мамієв, позивний Мамай. АГС над головою", - написав російський командир загону терористів.

Він відзначив, що Олег Мамієв приїхав воювати на територію України із Північної Осетії, "досліжився" до звання командира "15-ї інтернаціональної бригади", яку називають "Пятнашка".

Спочатку ліквідований терорист воював у складі батальйону "Восток" під командуванням українського зрадника Олександра Ходаковського.

Згодом Олег Мамієв замінив у командуванні банди "Пятнашка" терориста на ім’я Ахра Авізба з кличкою "Абхаз", який раніше очолював "Пятнашку" і якого бойовики підозрювали у вбивстві Арсена Павлова "Мотороли".

Нагадаємо, у ніч на 18 травня російсько-терористичні війська обстріляли Троїцьке Ясинуватського району із 122-мм артилерії: загинув 13-річний хлопець та його батьки, старший син родини отримав поранення.