У Києві біля дитсадка вибухнула «Волга»: 4 ​​поранені дитини (фото)

08:15, 15.06.2018
У Києві біля дитсадка вибухнула «Волга»: 4 ​​поранені дитини (фото)

Одна дитина у важкому стані - в комі. Фото Kyiv Operativ

14 червня поруч з дитячим садком на вулиці Чорнобильській, 4, в Святошинському районі Києва вибухнув автомобіль.
 
Інформація про вибух надійшла в міліцію о 16:41.
 
Внаслідок вибуху поранено четверо дітей. Одна дівчинка перебуває в комі, повідомила в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун.
 
"Чотири дитини, які постраждали під час вибуху в Святошинському районі Києва, - в Охматдиті. Всі мають множинні проникаючі поранення. У трьох дітей стан стабільний. Однак одна у важкому стані - поки в комі. Лікарі надають всю необхідну допомогу", - повідомила в. о. міністра.
 
  
 
Як стало відомо, у дворі будинку стояла стара машина "Волга" з відкритим вікном. Діти, які грали біля двері авто, дістали з салону якусь коробку, і вона вибухнула, уламки вибухового пристрою поранили їх. 
 
  
 
Власником автомобіля імовірно був активіст Євромайдана і член "Правого сектора".
 
Про це розповів дядько однієї з постраждалих дівчаток.
 
Чоловік розповів, що біла "Волга" вже довгий час стояла перед будинком, і точно невідомо, хто був її власником, однак, імовірно їм є сусід.
 
"Хтось каже, що він атошнік, починав з Майдана. Він нормальний, адекватний, у нього двоє дітей. З "Правого сектора", - розповів родич потерпілої.
 
Він додав, що давно вже не бачив власника машини і можливо, що вибух був невдалим замахом на нього. "Але це все чутки", - підкреслив чоловік.
 
Нагадаємо, нещодавно в Сумах близько шостої ранку чоловік у балаклаві кинув гранату в охоронців нічного клубу. Як виявилося, причиною того стало, що його не пустили в клуб.