Володимир Ткачов і Володимир Матвієнко загинули через розрив міни на Світлодарській дузі

08:38, 21.09.2018
Володимир Ткачов і Володимир Матвієнко загинули через розрив міни на Світлодарській дузі

Обидва воїни представлені до державних нагород посмертно (фото: соцмережі)

Сержант Володимир Матвієнко і молодший сержант Володимир Ткачов загинули 18 вересня в бою на Світлодарській дузі біля селища Луганське. 
 
Військовослужбовці отримали поранення несумісні з життям​ через ворожий обстріл з важкого міномета, забороненого Мінськими домовленостями, повідомляє "Новинарня".
 
"Ближче до опівночі загострилася ситуація на Світлодарському напрямку. Окупанти зосередили свою активність в районі населеного пункту Луганське. Близько 23:00 ворог відкрив вогонь на позиції Об’єднаних сил із мінометів 120-го та 82-го калібрів. Вогневі позиції противника були виявлені та своєчасно вогнем чергових засобів подавлені. У ході вогневого нальоту внаслідок розриву міни калібру 120 мм двоє військовослужбовців Об’єднаних сил загинули", - розповіла на брифінгу представниця прес-центру ООС капітан Вікторія Данильчук.
 
Обидва воїни представлені до державних нагород посмертно.
 
Володимир Вікторович Ткачов служив молодшим сержантом в 12 ОМПБ "Київ", 72 ОМБр, жив у селі Вергуни Черкаського району Черкаської області. Воїну було 48 років.
 
Володимир Ткачов
 
Киянин Володимир Анатолійович Матвієнко - сержант 72 ОМБр, жив у Новобіличах Святошинського району. Єдиний син у батьків. Військовому було 35 років.
 
Володимир Матвієнко
 
Прощання з Володимиром Матвієнко відбудеться в суботу, 22 вересня, о 10 годині дома, за адресою: місто Київ, жилмасив Новобіличі, вул. Володимира Дурдуковського, будинок №3 і о 12-13 годині на Майдані. Поховають його на Берковцях.
 
Раніше у вересні від смертельних поранень загинув 20-річний розвідник Ярослав Бугаєвський із 13-го батальйону 58-ї бригади і теж 20-річні бійці: Владислав Карпун із 58-ї бригади та Максим Авдієнко із 36-ї.
 
23-річний Федір Рубанський помер 12 вересня після тяжкого осколкового поранення і двох місяців коми.