Батько пораненого Росією моряка пригрозив Тимошенко та Ляшку

11:30, 06.12.2018
Батько пораненого Росією моряка пригрозив Тимошенко та Ляшку

Батько пораненого ФСБшниками Василя Сороки з онуком - сином полоненого (фото: facebook.com)

Батько полоненого в Азові Василя Сороки Віктор Сорока гостро відреагував на поведінку Юлії Тимошенко та Олега Ляшка, які суперечками про дату виборів та блокуванням трибуни Верховної Ради затягнули розгляд питання щодо воєнного стану на кілька годин.
 
"Не дай Бог з моїм сином буде щось не так, ти з Юлькою ляжеш", - написав Віктор Сорока на своїй сторінці у Facebook.
 
Пізніше, в інтерв'ю одному з телеканалів він пояснив: 
 
"Після того як ми отримали інформацію, що кораблі розстріляні, що є військовополонені і ми нічого не знаємо про їхню долю, виходять представники, яких народ обрав до парламенту, і торгуються з президентом щодо введення чи не введення воєнного стану. Хіба це народні депутати? Коли у нас є факт агресії, коли кораблі під прапором Росії розстрілюють кораблі, які йдуть під українським прапором, і це робиться в міжнародних водах, а у цих людей в голові лише вибори. Моя думка - то не народні депутати.
 
Треба об'єднатись, щоб визволити наших полонених, наших поранених. І я б повторив Ляшку в очі що він погань, перша скотиняка, яка не робить нічого для повернення хлопців додому. Поверніть хлопців, а потім думайте про вибори. Держава в небезпеці, а не ваші вибори, ваші крісла", - заявив Віктор Сорока.
 
Нагадаємо, серед 24 членів полонених екіпажів були троє поранених, і серед них - працівник контррозвідки СБУ Василь Сорока. Його батько, Віктор Сорока, - колишній голова Балтської райради Одещини.