У школі на Одещині вибухнув скандал через зйомки порно за участі школярів

17:48, 10.12.2018
У школі на Одещині вибухнув скандал через зйомки порно за участі школярів

Директорка місцевої школи каже, що всьому причиною дефіцит виховання та необмежений доступ до інтернету

У селі Городнє Болградського району Одеської області троє учнів 7, 5 і 3 класів зняли порнографічне відео і опублікували його в соцмережах.
 
На відео хлопці відтворили одностатевий акт, повідомляє "7 канал".
 
"Це були діти, які приїхали до нас у школу, діти, чиї батьки зайні заробітком. В основному, це неблагополучні сім'ї. Одні розлучені, інші залишили дітей у своїх родичів, третя сама виховувала трьох дітей, дитина не завжди могла отримати належне виховання", - розповіла Марія Пінті, директорка школи, в якій навчались діти.
 
За її словами, зняте відео школярі "виклали в інтернеті і пішло, поїхало".
 
Запис знімали в квартирі одного з хлопчиків, чиїх батьків не було вдома. За словами директора школи, найімовірніше, школярі надивилися порнографії в інтернеті й вирішили зняти своє відео. 
 
Наразі двох учнів перевели в школи інших міст, один хлопчик залишився навчатися в місцевій школі.
 
"Коли мама в нашій присутності каже, я відмовляюся від нього, забирайте його, дитина заплакала в той момент, і я думаю, дорослий би заплакав", - розповідає Марія Пінті про хлопчика, що залишився в її школі.
 
Як повідомив голова села Городнє Микола Богоєв, дітям відтепер заборонили брати в школу телефони.
 
"Батьки купують дітям такі сучасні телефони з такими можливостями ... діти можуть заходити куди завгодно, я вважаю, це неправильно", - сказав він.
 
З тими, хто брав участь у відео, будуть працювати психолог і соцслужби. А їхнім батькам виписали штраф за неналежне виховання дітей.
 
Як повідомляла "УМ", співробітник геослужби США заразив робочу робочу мережу вірусом через російське порно.