У Києві невідомі стріляли в чоловіка (фото)

12:05, 01.07.2016
У Києві невідомі стріляли в чоловіка (фото)

У Києві в центрі двоє невідомих на мотоциклах розстріляли машину й поранили водія,  повідомляє прес-служба поліції м.Києва.
 
48-річного потерпілого з вогнепальними пораненнями доправили до лікарні. Поліція розпочала розшук двох зловмисників, які на мотоциклі зникли з місця події.

«Сьогодні о 8:15 до чергової частини столичної поліції надійшло повідомлення про вогнепальне поранення чоловіка на Печерській площі столиці. Поліцейські на місці події виявили 48-річного чоловіка з вогнепальними пораненнями тіла. Бригадою швидкої медичної допомоги потерпілого одразу госпіталізували до лікарняного закладу», - сказано в повідомленні.

 
«Попередньо встановлено, що потерпілий на власному автомобілі рухався Печерською площею. У цей час двоє невідомих на мотоциклі кілька разів вистрілили в напрямку водія, спричинивши чоловікові вогнепальні поранення грудної клітини, ніг та шиї», - зазначили в поліції.

 
Через стрілянину у Києві введено план «Перехоплення», повідомила спікер Головного управління Національної поліції міста Києва Оксана Блищик.
 

 
Раніше кривава «вендета»  сталася вночі, 30 червня, у Святошинському районі столиці. На вулиці Зодчих біля під’їзду виявили тіло чоловіка із численними вогнепальними пораненнями. Особа вбитого наразі встановлена – це раніше судимий Артур Бирюк, якого звинувачують у вбивстві ветерана АТО Артема Приходько.  Пошуки вбивці тривають.