Російський опозиціонер Касьянов «погорів» на «Кримнаші» (відео)

15:07, 01.07.2016
Російський опозиціонер Касьянов «погорів» на «Кримнаші» (відео)

Касьянов приєднав "Кримнаш" до РФ

Лідер російської опозиційної «Партії народної свободи» («Парнас»), колишній прем'єр - міністр РФ в 2000-2004 рр. Михайло Касьянов в передвиборчому ролику показав анексований  Крим на мапі як територію Росії.
 

Ролик "Влада залазить в кишені людей" опубліковано на каналі партії на YouTube.
 
Також, судячи з опублікованої програми партії  «Перезавантажити систему», партія тепер вважає півострів російським.
 
 
 
 
В якості «найближчих кроків» з перезавантаження відносин з сусідами Касьянов бачить тільки реалізацію вже підписаних Мінських угод і вступ Росії в широку антитерористичну коаліцію.
 
«Забезпечення комплексного виконання угоди Мінськ - 2 з повною передачею українській стороні кордону України і Росії під контроль офіційного Києва, проведення місцевих виборів на частини територій Донецької та Луганської областей України виключно за законами України і під міжнародним наглядом ОБСЄ», - йдеться в програмі партії.
 
Така зміна позиції партії Касьянова напередодні з'їзду, на якому повинні затвердити списки на вибори в Держдуму, здивувала багатьох.
 
Раніше Касьянов неодноразово заявляв в коментарях журналістам, що в разі приходу до влади поверне Крим Україні, а війну на Донбасі закінчить за один день.
 
У пресі за Касьяновим міцно закріпилося прізвисько «Міша - Два - Відсотка», мовляв, колишній міністр фінансів брав «відкати» у розмірі 2 %. У грудні 2015 р Олексій Навальний оголосив, що Касьянов очолить коаліційний список на виборах до Держдуми.