П'яний Іван Федорко, який збив машину фотографа Макса Левіна, заховався в лікарні «Укрзалізниці»

14:55, 04.07.2016
П'яний Іван Федорко, який збив машину фотографа Макса Левіна, заховався в лікарні «Укрзалізниці»

Іван Федорко на місці ДТП.

Поліція знайшла винуватця жахливого ДТП Івана Федорка, який втік з лікарні під час огляду на алкоголь, за допомогою власної охорони у ніч на понеділок.

 

Не зважаючи на те, що керівництво «Укрзалізниці» в понеділок вранці відсторонило Федорка з посади директора з вантажних перевезень і логістики, він перебував у реанімаційному відділенні відомчої Київської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2, що розташована на Повітрофлотському проспекті, 9.

 

Про це у коментарі «Україні молодій» повідомив керівник прес-служби Главку Нацполіції Київської області Микола Жукович.

 

«Оперативники відпрацьовували усі місця, де міг перебувати Іван Федорко – будинок, місце роботи, домівки родичів та друзів, а також лікарні, - розповів «УМ» Микола Жукович. – В одній з відомчих лікарень «Укрзалізниці», що на Повітрофлотському проспекті, у реанімаційному відділенні його врешті-решт і знайшли.»

 

Пан Жукович зазначає, що до Федорка приставлено поліцейську охорону. «Оперативники мають слідкувати за місцем його перебування і пересування, адже законних підстав затримати його поліція поки що не має, підозру йому ще не висунуто, збираються докази», - каже речник Нацполіції Київщини.

 

Крім цього, поліція готує офіційне звернення до лікарів щодо висновків про рівень алкоголю в крові Федорка.

 

Нагадаємо, пізно ввечері у неділю, на автодорозі Боярка – Забір'я автомобіль Audi Q7, за кермом якого був Іван Федорко, виїхав на зустрічну смугу і в'їхав у машину відомого фотокореспондента Макса Левіна й його родини. Дружина Макса і один з його синів у важкому стані в лікарні.

 

За словами свідків, Федорко був п’яним і намагався налякати поліцію «ксівою» ветеранської організації МВС. Утім, його таки доставили до лікарі для огляду на алкоголь, звідки його силою «відбили» власні охоронці.

 

За даним фактом відкриті два кримінальних провадження «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» та «Опір представникові влади, працівникові  правоохоронного органу, члену громадського».