НАБУ назвало сутичку з ГПУ "позаштатною робочою ситуацією"

18:01, 13.08.2016
НАБУ назвало сутичку з ГПУ "позаштатною робочою ситуацією"

Національне антикорупційне бюро України(НАБУ) назвало сутичку зі співробітниками Генпрокуратури, яка сталася 12 серпня у Києві, «позаштатною робочою ситуацією». Про це повідомив прес-центр НАБУ.

 

«Під час проведення прихованого спостереження за об’єктом в одному із кримінальних проваджень, розслідуваних детективами НАБУ, до приміщення, в якому перебували працівники Бюро, намагалися проникнути співробітники Генпрокуратури, які сприйняли дані слідчі дії, як стеження за собою. В результаті виникла позаштатна робоча ситуація», – йдеться у повідомленні НАБУ.

 

Після втручання керівників ГПУ та НАБУ подальшої ескалації вдалося уникнути, зазначили у НАБУ.

Співробітники ГПУ виявили прослуховування колег, які працювалив Києві за адресою вулиця Симона Петлюри, 7/9. Того ж дня начальник департаменту з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генпрокуратури Володимир Гуцуляк заявив в ефірі телеканалу NewsOne про побиття спецназом НАБУ трьох співробітників прокуратури в Києві.

 

Як повідомлялось, 5 серпня ГПУ провела обшуки в приміщенні НАБУ. Сторони обмінялися звинуваченнями в незаконності дій один одного.