У центрі Донецька біля будинку "Мотороли" чоловіка розірвало на шматки

15:20, 25.08.2016
У центрі Донецька біля будинку "Мотороли" чоловіка розірвало на шматки

Вибхом чоловіка розірвало на шматки. (Фото очевидців.)

У центрі окупованого Донецька, біля будинку польового командира терористів Арсенія Павлова, відомого під псевдо «Моторола», пролунав вибух.

Вибухівка здетонувала в руках у чоловіка, якого розірвало на частини, про це пишуть у соцмережах жителі прилеглих районів, а також журналісти, які працюють в окупації та встигли на місце події.

Інцидент стався близько першої години дня навпроти будинку 7 на вул. 25-річчя Робітничо-селянської Червоної армії.

"Пішов подивився, біля 9-ї школи був вибух. Мужика рознесло просто на шматки, тому тільки велика купа нутрощів лежить і зверху голова. Судячи з усього, вибухнуло те, що він ніс у руках. Принаймні, ні ями на землі, нічого немає, та й місце вибуху явно для закладки не підходить. Ймовірно, невдала спроба закласти бомбу була", - пише мешканець Донецька Денис Селезньов, який підтримує сепаратистів.

Водночас, як російський проект Life News стверджує, що вибуховий пристрій був закладений в баку зі сміттям поруч з місцем проживання командира батальйону "Спарта" Арсенія Павлова - «Мотороли».

Нагадаємо, до Дня Незалежності в окупованому Донецьку пролунав гімн України. На Набережній міста активісти встановили приховані динаміки, з яких потужно співало "Ще не вмерла України ні слава, ні воля".