Волонтер та доброволець Володимир Шелудько загинув від снайперської кулі в Широкіно

13:22, 27.08.2016
Волонтер та доброволець Володимир Шелудько загинув від снайперської кулі в Широкіно

(30-річний патріот, безстрашний волонтер свідомо обрав шлях боротьби за Україну.)

30-річний львівський волонтер Володимир Шелудько, який служив добровольцем в  8-му окремому батальйоні Української добровольчої армії "Аратта" з позивним "Карась", загинув він кулі снайпера терористів у Широкіно Донецької області 26 серпня. Про це повідомило регіональне управління Національної поліції.

 

У повідомленні сказано, що Володимира Шелудько привезли до марійпольської лікарні швидкої допомоги вчора ввечері - уже мертвим. Ворожа снайперська куля пробила йому ліву легеню та серце.

 

За даним фактом порушено кримінальну справу за статтею про умисне вбивство Кримінального кодексу України.

 

Відомо, що Володимир Шелудько з самого початку проведення антитерористичної операції на сході допомогав українським військовим як волонтер - привозив на передову продукти, необхідні речі.

 

"Обірвалося життя 30-річного патріота-націоналіста, безстрашного волонтера, який свідомо обрав шлях боротьби за Свободу та незалежність нашої Держави.
Більшої любові до України ніж віддати своє життя - чи може бути? Ми завжди будемо його пам'ятати надійним, веселим, товариським, життєрадісним...", - висловили свою скорботу загиблому його побратими з "Аратти".


"Відпочивай, брат, спокійно ... ми продовжимо нашу боротьбу", - пообіцяв учасник антитерористичної операції Володимир Андрушечко.
 

Як повідомив представник прес-служби обласної Нацполіціі Дмитро Єрошенко, родичі загиблого зможуть забрати тіло найближчим часом. - після слідчих дій та встановлення обставин смерті.