Наташі Корольовій заборонили в'їзд в Україну на 5 років

16:30, 21.10.2016
Наташі Корольовій заборонили в'їзд в Україну на 5 років

Служба безпеки України заборонила російській співачці Наташі Корольовій(справжнє ім'я Наталія Поривай) в'їзд в Україну на 5 років. Відповідний документ наводить у п'ятницю у Facebook прес-секретар СБУ Олена Гітлянська.
 

Причиною заборони в'їзду стали "дії, що протирічать інтересам країни" – так пояснили рішення в СБУ.

Як повідомляла "УМ", на 14 грудня був запланований концерт Корольової у Києві у "Палаці України". Проте концерт викликав в Україні великий спротив. Найбільше обурення громадськості спричинило фото, яке з’явилося в мережах, де Наталя Корольова позує поряд із російським президентом Володимиром Путіним уже після початку російської агресії на Донбасі.
 
Крім фото з Путіним та вступів у Криму Наталі Корольовій також закидають виступ минулого року в новорічному концерті, де вона разом із дуетом «Кролики» заспівала нову інтерпретацію пісні Володимира Висоцького «Москва-Одеса», у якій висміюється рішення української влади закрити повітряне сполучення між Москвою та українськими містами.

На початку жовтня віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко звернулася до СБУ, прикордонноі служби та інших силових структур, які мають спільно відслідковувати російських артистів, які після організації концертів в окупованому Криму намагаються заробляти гастролями ще й в Україні.