У Києві перекриють Хрещатик на річницю Революції Гідності

18:23, 20.11.2016

Міська влада Києва і Нацполіція обмежать рух автотранспорту деякими центральними вулицями Києва у понеділок.  Причина: масові заходи з нагоди третьої річниці Революції Гідності, під час яких залишається підвищеним рівень терористичних загроз у столиці.

 

Про це повідомляє прес-служба КМДА у неділю.

 

У КМДА відзначають, що з 06:00 ранку 21 листопада до закінчення заходів буде перекрито рух транспортних засобів на окремих відрізка вулиць Хрещатик, Михайлівській, Архітектора Городецького, Ольгинській та Інститутській.

 

На інших вулицях в центрі Києва здійснюватимуть тимчасове обмеження, або навіть заборону руху автотранспорту.

 

Крім того, можливі зміни в роботі станцій київського метрополітену. Зокрема, для уникнення скупчення людей, заплановано закриття входу та виходу зі станції метро «Хрещатик» до вулиці Інститутська.

 

Водночас, радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк написав на своїй сторінці у Facebook, що під час проведення масових заходів до річниці Революції Гідності рівень терористичної загрози у столиці залишається підвищеним.

 

«На жаль, за оперативною інформацією, російські спецслужби та внутрішні антидержавні деструктивні сили не полишають намірів здійснення провокацій в святий для кожного патріота України день - День Свободи і Гідності», - зазначив пан Шкіряк.

 

За його словами, до охорони громадського порядку в період 21-22 листопада у Києві буде залучено 6 тисяч правоохоронців, а по всій Україні 15 тисяч. В тому числі, антитерористичні спецпідрозділи СБУ, Нацполіції і Нацгвардії, кінологічна служба МВС тощо.

 

При цьому, правоохоронці перебуватимуть у режимі посиленого несення служби до 24-25 листопада.