У Донецьку сепаратисти мріють завоювати Берлін і Лондон (відео)

16:17, 06.12.2016
У Донецьку сепаратисти мріють завоювати Берлін і Лондон (відео)

Олександр Захарченко хоче "походити" по Хрещатику.

Ватажок бойовиків самопроголошеної ДНР Олександр Захарченко заявив, що представникам так званого «русского міра» варто прагнути захопити не лише Київ і Берлін, але й Великобританію.

 

До цього він договорився під час інтерв'ю одному з інформаційних ресурсів сепаратистів, фрагмент якого було оприлюднено в мережі у вівторок.

 

«Я зараз не говорю про Київ. Насправді потрібно брати навіть не Берлін. Потрібно його було пройти і взяти Британію всю як таку. Все зло нашої російської долі – це англосакси», - заявив колишній продавець курятини Олександр Захарченко, згадуючи події ІІ світової війни.

 

Державний зрадник додав, що в разі захоплення Великобританії настане «золоте століття Росії», як це раніше передбачали різні провидці.

 

«Ми повернемо під контроль ту територію, яку втратила Російська імперія, плюс заберемо своє, що повинні були отримати ще починаючи з Кримської війни», - не вгамовувався Захарченко.

 

Він також хотів би побачити танки бойовика Гіві на берегах Дніпра і "повернутися на Хрещатик, просто походити". 

 

Нагадаємо, раніше ватажок донецьких бойовиків неодноразово тішив себе планами загарбати обласні центри на півдні України.