У Путіна з’явився конкурент (відео)

15:34, 13.12.2016
У Путіна з’явився конкурент (відео)

Навальний мітить на місце Путіна.

Російський політик Олексій Навальний заявив про свій намір брати участь у президенських виборах у 2018 році.

 

Про це пан Навальний повідомив на своєму офіційному сайті і оприлюднив відповідний відеоролік.

 

«Я йду на вибори з програмою про те, як зробити Росію справедливою і сучасною. Як вгамувати корупцію. Як перетворити богатство Росії на добробут кожної родини. Вибори  президента — це дискусія щодо напрямку розвитку країни. Нам потрібна чесна розмова, а не ще одне сфальшоване шоу. Я готовий довести в дискусії з будь-яким опонентом, що моя програма краща за нинішній курс», - заявив пан Навальний.

 

Політик пропонує встановити мінімальний розмір оплати праці розміром 25 тис. рублів щомісяця, подвоїти витрати на охорону здоров’я і ввести «візовий режим» з країнами Середньої Азії і Закавказзя.

 

Нагадаємо, що наразі правозахисник і блогер Олексій Навальний, не зважаючи на відносну популярність в опозиційних колах, не спромігся перемогти навіть на дострокових виборах мера Москви у 2013 році.

 

До речі, він обіцяв москвичам у разі обрання мером заборонити виконання лезгінки у публічних місцях вихідцями з Кавказу.

 

Щодо українського питання, то Навальний підтримав Євромайдан, засудив анексію Криму, але пізніше заявив, що «хоча Крим було анексовано з грубими порушеннями міжнародного права, але на даний момент він є частиною Росії і в найближчому майбутньому до складу України не повернеться».