У Новолуганському після повернення із "сірої зони" відкрили пункт поліції (фото)

17:09, 02.01.2017
У Новолуганському після повернення із "сірої зони" відкрили пункт поліції (фото)

У Новолуганському Донецької області, яке нещодавно повернули під контроль українських війск, відкрили пункт поліції. Про це написав у Facebook керівник донецької поліції В'ячелав Аброськін.
 
Поліцейський пункт розмістили в приміщенні селищної ради. За словами Аброськіна, до селища спрямували найбільш досвідчених працівників Бахмутського відділу поліції та зведених сил, які мають досвід служби на лінії розмежування.
 
"Першочергове завдання - організувати роботу чергової частини, прийом громадян та здійснювати патрулювання території. Впевнений, у жителів накопичилося чимало питань. Найближчим часом співробітники поліції обійдуть кожну вулицю та кожний будинок, познайомляться та поспілкуються з кожним жителем аби виявити людей, яким потрібна допомога, зокрема похилого віку та дітей", - зазначив Аброськін.
 
 
Пункт відкритий на постійній основі згідно розпорядження штабу АТО. Поліцейські будуть нести службу цілодобово разом із військовими. Поліцейські у Новолуганському отримали кроссовер Renault Duster.